Rituals of the old on tekeillä oleva PC peli itsenäiseltä suomalaiselta Star and Serpent pelistudiolta Linuxille, Macille ja Windowsille. Rituals of the old on hiekkalaatikko-, rooli-, vokseli-, moninpeli jossa craftataan, rakennetaan, selviydytään ja seikkaillaan avoimessa satunnaisgeneroidussa maailmassa.

Peli jota ME halutaan pelata

Rituals of the old on suunniteltu PC peliksi, jota me itse olemme aina halunneet pelata. Emme juurikaan yritä keksiä pyörää uudestaan, mutta perkele sentään me kyllä vasaroimme sen visiomme mukaiseksi.

Tehty tunteella

Pienenä itsenäisenä pelistudiona olemme laittaneet sydämemme Rituals of the oldin kehitykseen. Meitä on helppoa lähestyä ja meille on helppoa puhua. Olemme tavallisia ihmisiä - ei mitään turhaa yrityspaskaa. Me kuuntelemme pelaajiamme.

Muokkaa sitä!

Yksi kärkijuttu pelinkehityksessämme on tehdä pelipalvelimesta helposti muokattava. Kunnon API suoraan kärkeen ja helppo asetusten muokattavuus. Etkö tykkää jostain ominaisuudesta? Laita se pois päältä tai muokkaa sitä!

Rituals of the oldin maailma

Rituals of the oldin tapahtumat ottavat paikkansa ihmiskunnan kaukaisessa menneisyydessä. Viimeisten 100 000 vuoden aikana ihmiskunta on levittäytynyt ympäri galaksia edistyen ja taantuen sodan ja rauhan loputtomassa kierteessä. Lukemattomat sivilisaatiot ovat nousseet ja kaatuneet tomuun unhoittuen iäksi.

On jälleen kerran valistuneen aikakauden loppu.

Tarinamme alkaa pieneltä ja kehittymättömältä planeetalta, jota sota ei ole koskettanut. Sukupolvia on kulunut suuren galaktisen imperiumin kaatumisesta näännytyssodassa kapinoivia jaostoja ja teknologisesti ylivertaista Teknoharmadania vastaan - molemmat sivilisaatiot ovat jo atomikipinöiden sammuttamia.

Suuren galaktisen imperiumin lankeaminen on vapauttanut Koton yksinkertaiset asukkaat maaorjuudesta ja alistuksen ikeestä. Sosiaalisesta muutoksesta kertovat hiljaiset kuiskaukset etenevät hitaasti. Vanhojen jumalten palvonta, joka kerran oli kuolemattoman aurinkokeisarin kultin kieltämä on heräilemässä salaa. Ryöväreitä ja pimeyden olentoja on havaittu maaseudulla. On kiertänyt jopa huhuja... menneitten aikojen rituaalien paluusta.

Lue taustatarina

Ominaisuudet

Rituals of the old on pohjimmiltaan palikkapeli kulmikkaista ihmisistä kulmikkaassa maailmassa, jossa rakennetaan ja rikotaan kuutioita ja pidetään kuutiokaupalla hauskaa. Toisinsanoen Rituals of the old on hiekkalaatikkovokselipeli.

Pelin tunnelmana on melankolinen kauneus - pimeys ja valo ja paljon harmaan sävyjä. Me pyrimme yksinkertaistettuun realismiin ja nihilismiin aina kun se on mahdollista muuttamatta koko peliä kasvottomaksi eksistentialistiseksi jauhimeksi.

Rituals of the old on tarinoiden ja seikkailujen peli. Se on alusta, jolla suurenmoisia ja pieniä asioita voi tapahtua.

Rituals of the old on moninpeli. Voit pelata sitä yksinpelitilassa, mutta Rituals of the old on kaikkein hauskin pelattuna muiden ihmisten kanssa. Voit liittyä dedikoiduille moninpelipalvelimille, joita pyörittävät muut pelaajat. Tai voit jopa itse tehdä oman palvelimesi ja muokata sitä sydämesi kyllyydestä muuttaen asetustiedostojen asetuksia ja - jos osaat Csharp-ohjelmointikieltä - meidän modaus APIa.

Lue lisää

Auta meitä pelinkehityksessä?

Kiinnostuitko? Liity joukkoomme keskustelufoorumeillamme ja auta meitä pelin kehityksessä jakamalla ideoitasi ja antamalla meille palautetta.

Yhteisö


Kehitysaikataulu

Tämä aikataulu on vain karkea arvio, joka ei perustu yhtään mihinkään ja kaikkia arvioita työnnetään taaksepäin tarpeen mukaan!

Rituals of the old on ollut kehityksessä 1487 päivää tänään.

2016, Kesäkuu - VALMIS

Vaihe 1: Alustava suunnitteluvaihe. Suunnittelemme teknisiä yksityiskohtia ja päätämme mitä teknologiaa käytämme. Teemme myös alustavia luonnoksia ja heittelemme ympäriinsä ideoita keskenämme. Asettamme näyttämön ja tunnelman pelille ja aloitamme toteuttamaan välttämättömyyksiä.

2016, Syyskuu - VALMIS

Vaihe 2: Suljettu varhainen kehitys. Tässä vaiheessa rakennamme pelin perusrakennetta peli-clientille ja moninpelipelvelimelle. Paljon raskasta työtä, eikä paljoa näytettävää.

2017, Tammikuu - Käynnissä

Vaihe 3: Suljettu tekninen testaus. Otamme mukaan muutamia varhaisia testaajia. Tässä vaiheessa ei ole hirveästi peliominaisuuksia, joilla leikkiä. Pelin versiot ovat enimmäkseen rikkonaisia teknisiä tekstiversioita joista puuttuu tonnikaupalla ominaisuuksia.

2020, Marraskuu

Vaihe 4: Suljettu alfa-testaus vaihe. Me toteutamme peliominaisuuksia ja muita puuttuvia ominaisuuksia. Monet jutut tulevat olemaan rikki ja puuttuvat, mutta pelin teknisen perusrungon pitäisi olla vakaa tässä vaiheessa.

2021, Maaliskuu

Vaihe 5: Ennakkosaatavuus ja uusien ominaisuuksien jäädyttäminen kunnes olemme valmiita v1.0 julkaisuun. Keskitymme enimmäkseen bugien korjaamiseen ja optimointeihin. Alamme myydä pelin riisuttua karvalakkimallia ennakkoversiona. Paljon ominaisuuksia tulee vielä puuttumaan. Sinun tulisi ostaa pelimme tässä vaiheessa ainoastaan jos olet kiinnostunut osallistumaan pelin beta-testaukseen ja aktiivisen palautteen antamiseen.

2022, Tammikuu

Vaihe 6: v1.0 julkaisu. Pelin pitäisi olla vakaa ja kaikkien perusominaisuuksien pitäisi olla valmiina. Peli tulee olemaan v1.0 versiona karkea mutta pelattava (ja toivonmukaan hauska). v1.0 julkaisu EI tarkoita, että peli on tehty ja valmis. Se tarkoittaa, että ensimmäinen vakaa versio peruspelistä on tehty ja valmis ja että olemme valmiita aloittamaan muiden suunniteltujen ominaisuuksien toteuttamisen.

Vaihe 7: Tulevat versiot. v1.0 version julkaisun jälkeen palaamme takaisin kehityskiertoomme. Lisäämme uusia ominaisuuksia, teemme virhekorjauksia, julkaisemme uuden version - ja toistamme kaiken taas alusta.

Poll

Äänestysnurkka. Auta meitä päättämään tärkeitä asioita äänestämällä!

Do you prefer games that are ...
 

Katso kaikki äänestykset!
Linux OS logo
Mac OSX logo
Windows OS logo
Godot logo
Csharp logo